خرابی Chrome در ویندوز 10 و لینوکس

این روزها بسیاری از مردم نه فقط برای به‌روز نگه داشتن دانش و وب‌گردی، بلکه برای کار کردن به اینترنت نیاز دارند. و مشکل کرش شدن کروم در ویندوز ۱۰ و لینوکس که باعث مختل شدن این فعالیتها میشود.

اکنون مرورگرهای وب به نرم افزارهای مهم در هر پلتفرمی تبدیل شده اند، بنابراین با ایجاد شدن ایرادی، اینترنت با شکایات و درخواست های توضیحات پر می شود. و در هفته گذشته بسیاری از کاربران خبر از مشکل کرش شدن کروم در ویندوز ۱۰ و لینوکس داده بودند. که .اتفاق افتاد.باعث شد گوگل خیلی سریع به این موضوع واکنش نشان داده و باگ به وجود آمده را برطرف کنند.

chromebooks 1 1280x720

هیچ کس به جز گوگل نمی داند چه اشکالی باعث شده Chrome به طور تصادفی برای تعداد زیادی از کاربران خراب شود. این رفتار تا حدودی ناشی از یکی از به روزرسانی های سرور Google بود که همیشه در پشت صحنه اتفاق می افتد، در حالی که کاربران سریعاً انگشت خود را به سمت افزونه ها می کشند. با این حال ، از راه حل خود Google می توان این نکته را القا کرد که مربوط به آزمایشات Origin Trials آن است.
Origin Origin Trial نام سیستمی است که گوگل از آن برای تجربه ویژگی‌های آزمایشی به صورت تدریجی استفاده می‌کند. نکته کلیدی در مورد آن ، این است که بهتر بود، این یک گزینه انتخابی باشد تا چیزی که در پشت صحنه اعمال شود. را به عنوان یک گزینه انتخابی به کاربران ارائه می‌کرد تا جلوی بروز گسترده این دسته از مشکلات را بگیرد.
Google صریحاً نگفت چه اتفاقی افتاده است و مشکل چیست؟ اما خب دقیقاً به آن اشاره کرده است. پستی با توضیح حل این مشکل در انجمن گفتگوی گوگل کروم منتشر شده که از کاربران لینوکس می‌خواهد به بخش Origin Trials پروفایل خود رفته و یک فایل مشخص را حذف کنند. این تأیید می‌کند باگ کروم کاربران لینوکس را هم در بر گرفته و فقط مختص به کاربران ویندوزی نیست.
رفع اشکال برای کاربران ویندوز 10 در واقع ساده تر است ، از آنجا که ویندوز ورود به فهرست های پنهان را آسان نمی کند. کاربران Chrome پس از بستن تمام پنجره ها در مرورگر ، فقط باید 5 دقیقه مرورگر را به حال خود رها کنند و ظاهراً اینگونه ،رفع اشکال در پس زمینه بارگیری و اعمال می شود.
های فن تک از شما دعوت میکند جهت بحث در مورد این مقاله ، دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید


چاپ